onsdag 18 januari 2012

livet är härligt!

Gick ut idag för att samla tankarna...ut i de kalla vädret. Under tiden som ja promenerade kom ja på mej själv att ja gick o smålog, alla människor ja mötte log tillbaka. Ja mår bra nu - har inte känt mej så här fri i sinnet o inombords på mycket länge o ja vet va de beror på....vi har flyttat till den mysigaste staden Ystad o vi stortrivs i vår lilla lägenhet för två! Ja jobbar i samma stad me ett yrke som ja älskar! Men förutom de är livet snällt mot mej, ja tänker - ja har förmågan att vara ute i detta kalla vädret om ja vill, fryser om öronen, vinden biter i ansiktet men va gör väl de för ja kan iaf välja detta till skillnad från så många andra människor. Ja påminner mej själv att du e en del av universum....du kan påverka ditt liv...o de gör ja hela tiden...Älskar min man o de vi har tillsammans.
Har haft mycket inspiration idag - har inrett lägenheten me gardiner i vardagsrummet, köpt nya lampor, slängt ut julstjärnorna o planterat nya växter i köket. Ett fång tulpaner flörtar me mej på köksbordet. Ja idag har ja haft ytterligare en underbar dag. Ge någon ett leende imorgon så ska du se att du får leende tillbaka, de kostar så lite men betyder så mycket. Vill passa på att skicka ljus o kärlek till en god vän som betyder mycket för mej - Lisbeth du e en fin vän!

1 kommentar:

  1. Hej finaste..och tack! Tassat runt lite hos dig och läst dina tankar,uppskattar att få ta del utav dem. Och du vet att du betyder mycket för mig med...vi gör ju båda våra resor....;)Kramen Lisbeth

    SvaraRadera